FISKEKASSER

Abonnement og fordele

Fiskekonen.dk tilbyder dagsfrisk fisk, som leveres senest kl. 17.00 samme dag, som den pakkes på fisketorvet – direkte til din hoveddør.

Fisken leveres i en forseglet kølekasse med is og inspirerende opskrifter.

Hvis du vælger at være abonnementskunde, så har du ingen bindingsperiode og kan opsige dit abonnement til enhver tid.  Vi lægger vægt på altid at levere det, som vi lover, og skulle der være mangel på udvalgte produkter på fisketorvet, så får du førsteprioritet som abonnementskunde. Alternativt leverer vi et produkt af en endnu højere kvalitet.

Vi tilbyder abonnenter 10% rabat på alle vores produkter, og jo mere du køber, jo billigere er vores pris.

Vi leverer 2 til 3 gange om ugen i dit område, og du har helt unikt mulighed for at ændre din bestilling frem til kl. 16.00 dagen før levering.

Vi prioriterer, at bestilling på fiskekonen.dk skal være hurtigt og effektivt, og vores varer leveres afsættes præcis hvor du ønsker det på din adresse.

Hverdags- og gourmetkasser leveres med opskrift, og senest x dage før sender vi en mail, så du kender indholdet af kommende uges fiskekasse.

Hvis du ønsker at købe tillægsprodukter eller selv sammensætte din fiskekasse, så tilbyder ”Alt godt fra havet” en række spændende produkter.

Vi lægger vægt på stor variation og sammensætning af fiskekasser ud fra vores kunders specifikke behov og ønsker, og har en spændende variation af produkter lige fra vores Hverdagskasse til udvalget af skaldyr og specialiteter.

Vores priser er konkurrencedygtige og inkluderer alle omkostninger, så du skal hverken betale depositum eller startomkostninger til emballage eller lign. Som en ekstra bonus er vores pakker oftest større end andre leverandørers, og vi gør os umage for altid at levere de bedste og mest friske råvarer.

Hvis du har spørgsmål til vores koncept eller leverancer, så kan du finde uddybende informationer under vores FAQ.

Vi glæder os til at få dig som kunde, og uanset om du vælger blot en enkelt leverance eller et løbende abonnement med leveringsfrekvens efter eget valg, så vil vi gøre vores yderste for at sikre, at Fiskekonen.dk vil være din foretrukne leverandør i fremtiden.